ANTWERP CLASSIC CAR EVENT

Zaterdag 6 & Zondag 7 mei 2023

Tijdens het weekend van 6 & 7 Mei zal het Park van Brasschaat opnieuw host zijn voor het ACCE (Antwerp Classic Car Event).
Voor de 11e editie worden, dankzij de stevige reputatie van het evenement en de geplande publiciteit, niet minder dan 15.000 bezoekers, 1.000 Classic Cars en een ruim aanbod aan GT Cars verwacht. 

De +/- 550 deelnemers van Tour Amical zullen gedurende het weekend ook aanwezig zijn om hun auto's te laden voor het vertrek van de 19e Tour Amical
Deze editie van Tour Amical vertrekt in Sofia en brengt de deelnemers aan de hand van prachtige wegen naar Pristina, Skopje, Tirana en P. Montenegro met een bruisende aankomst in Dubrovnik. 
Het laden van +/- 275 classic- en GT cars en de gezonde nervositeit die hiermee gepaard gaat, zijn reeds een evenement op zich.

Dagtours voor iedereen toegankelijk
Bovendien organiseren we nog twee leuke dagtours; de Antwerp Classic Tour en de Antwerp GT Tour met aansluitend een gezellige BBQ (alleen op zaterdag) en voor iedereen toegankelijk.
Inschrijving en meer informatie over deze tours kan je terugvinden onder het tabblad AC & AGT Tour.

Voor ieder wat wils
Blijf jij liever rondkijken in het Park van Brasschaat?
Ook voor jou hebben we meer dan genoeg activiteiten. Het park zal rijkelijk gevuld zijn met tal van standhouders die trots hun autogerelateerde producten aanbieden, alsook prestigieuze automerken die hun allernieuwste auto’s presenteren. Terwijl tal van leuke bars en eetkramen zorgen voor een feestelijke ambiance.

B2B: een belangrijke troef van Tour Amical en ACCE
Op vrijdag 5 mei organiseren we een gezellige Warm Up met diner en bijpassend entertainment.
Verder kan u er ook voor kiezen om partner of standhouder te worden op het ACCE.

Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met [email protected]

Gratis toegankelijk evenement en exclusieve parking voor classic en GT cars op het event-terrein
Het ACCE is een gratis toegankelijk evenement voor alle leeftijden. 
Kom je met een Classic - of GT car, dan mag je gratis parkeren op het terrein van ons evenement.  

Een editie om 'U' tegen te zeggen!
Ben je een autoliefhebber in hart en ziel, een gegadigde-in-spé of een piepjonge geïnteresseerde-in-wording, of zoek je gewoon een leuke bestemming om met de familie enkele fijne uren door te brengen: allemaal van harte welkom in het Park van Brasschaat op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023!