Antwerp Classic & GT Tour

Ook dit jaar organiseren we weer twee dagtours:  Antwerp Classic Tour en Antwerp GT Tour.

We hebben gekozen voor een aangename rondrit richting de Kempen, met start en aankomst op de site van het ACCE in het Park van Brasschaat.

Deze tours zijn voor iedereen toegankelijk gemaakt: een duidelijke bol-pijl roadbook leidt jullie langs verrassende wegen en verschillende leuke opdrachten onderweg bieden jullie de kans om fijne prijzen te winnen.

De Antwerp Classic Tour is voorzien voor auto’s met bouwjaar tot 1992.
Exotische sportwagens heten we graag welkom in de Antwerp GT Tour.

 

Deelnemen aan onze tours

Vanaf 08u00 word je hartelijk ontvangen met een ontbijt op de site van het Antwerp Classic Car Event, waarna om 09u00 een korte briefing volgt. Je ontvangt er ook je roadbook, stickers, rallyplaat en goodiebag.

Vanaf 09u30 vindt de podiumstart van de GT Tour plaats en vanaf 10u00 gaat ook de Classic Tour van start. Jullie volgen de route aangegeven in de roadbook en arriveren rond 12u bij een gezellige lunchplaats. Na de lunch wacht jullie het tweede deel van de route met vermakelijke opdrachten en proeven.

We voorzien de terugkomst van onze dagrally’s rond 16u. Jullie hebben dan ook vrije toegang tot de Drivers Club. Om 17u zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Op zaterdag 6 mei sluiten we de dag af met een gezellige BBQ .

Vrienden en familie zijn uiteraard ook welkom op de BBQ zonder deel te nemen aan onze dagtours. Deze dienen extra bijgeboekt te worden bij inschrijving.
(€50 per persoon) Gelieve hiervoor een mail te sturen naar [email protected]

Kostprijs

Zaterdag 06/05: €275 (incl BBQ voor twee personen) per wagen
Zondag 07/05: €205 per wagen

Heb jij zin om eens te proeven van de leuke oldtimer-  en GT sport? Aarzel dan niet en schrijf snel in via deze link.