ANTWERP CLASSIC & GT TOUR

Ook dit jaar organiseren we weer twee dagtours: 

Antwerp Classic Tour en Antwerp GT Tour.

We hebben gekozen voor een aangename rondrit richting Zeeland, met start en aankomst op de site van het ACCE, Parijseweg Kapellen.

Deze tours zijn voor iedereen toegankelijk gemaakt: een duidelijke bol-pijl roadbook leidt jullie langs verrassende wegen en verschillende leuke opdrachten onderweg bieden jullie de kans om fijne prijzen te winnen. We voorzien dit jaar een 100% verharde route. 

De Antwerp Classic Tour is voorzien voor auto’s met bouwjaar tot 1993.

Exotische sportwagens heten we graag welkom in de Antwerp GT Tour.

Verloop van onze tours

Vanaf 08u00 word je hartelijk ontvangen met een ontbijt op de site van het Antwerp Classic Car Event, waarna om 09u00 een korte briefing volgt.

Je ontvangt er ook je roadbook, stickers, rallyplaat en goodiebag.

Vanaf 09u30 vindt de podiumstart van de GT Tour plaats en vanaf 10u00 gaat ook de Classic Tour van start. Jullie volgen de route aangegeven in de roadbook en arriveren rond 12u00 bij een gezellige lunchplaats. Na de lunch wacht jullie het tweede deel van de route met vermakelijke opdrachten en proeven.

We voorzien de terugkomst van onze dagrally’s rond 16u. Jullie hebben dan ook vrije toegang tot de Drivers Club. Om 17u00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Op zaterdag 4 mei sluiten we de dag af met een gezellige BBQ.

(Bij je deelname aan de Classic of GT Tour op zaterdag zitten 2 BBQ deelnames inbegrepen.) Indien jullie met meer mensen wensen deel te nemen, kan dit voor een meerprijs van €60 per persoon. Inschrijven voor énkel de BBQ kan via DEZE LINK

Inschrijven voor deze tours kan via DEZE LINK

Kostprijs

Zaterdag 04/05: €295 voor 2 personen in 1 wagen, incl BBQ voor twee personen

Zondag 05/05: €225 voor 2 personen in 1 wagen

Heb jij zin om eens te proeven van de leuke oldtimer-  en GT sport? Aarzel dan niet en schrijf snel in via deze link.