ANTWERP CLASSIC CAR EVENT

Zaterdag 4 & Zondag 5 Mei 2024

Tijdens het weekend van 4 & 5 mei zal het ACCE (Antwerp Classic Car Event) op een GLOEDNIEUWE LOCATIE plaatsvinden, namelijk Parijseweg 6 te Kapellen.

Voor de 12de editie worden, dankzij de stevige reputatie van het evenement en de geplande publiciteit, niet minder dan 15.000 bezoekers, 1.000 Classic Cars en een ruim aanbod aan GT Cars verwacht.

De +/- 500 deelnemers van Tour Amical zullen gedurende het weekend ook aanwezig zijn om hun auto's te laden voor het vertrek van de 20e Tour Amical

Deze 20e editie van Tour Amical belooft een onvergetelijke editie te worden.

We landen in Corfu, waarna we naar het vaste land van Griekenland trekken en eerst overnachten in Ioannina, gevolgd door Thessaloniki.

Na de eerste twee dagen van deze Tour beginnen we aan een marathon-rit richting Istanbul. Gezien deze mooie stad ontzettend veel te bieden heeft, zullen wij hier twee nachten verblijven. Hierna volgen ongekende parels van Turkije zoals Ayvalik en Çeşme om te eindigen in het bruisende Athene.

Deze tour brengt de deelnemers via nieuwe wegen langs enkele ‘fan-favorite’ plaatsen in Griekenland, alsook het nog te ontdekken Turkije.

Het laden van +/- 220 classic- en GT cars en de gezonde nervositeit die hiermee gepaard gaat, zijn reeds een evenement op zich.

Dagtours voor iedereen toegankelijk

Bovendien organiseren we nog twee leuke dagtours; de Antwerp Classic Tour en de Antwerp GT Tour met aansluitend een gezellige BBQ (alleen op zaterdag) voor iedereen toegankelijk.

Inschrijving en meer informatie over deze tours kan je terugvinden onder het tabblad AC & AGT Tour.

Ook zonder deelname aan de Antwerp Classic of Antwerp GT Tour kan je inschrijven voor onze gezellige BBQ op zaterdag 04 mei, via hier. (€60 per persoon)

Voor ieder wat wils

Blijf jij liever rondkijken op het evenement zelf?

Ook voor jou hebben we meer dan genoeg activiteiten. Het terrein zal rijkelijk gevuld zijn met tal van standhouders die trots hun autogerelateerde producten aanbieden, alsook prestigieuze automerken die hun allernieuwste auto’s presenteren. Terwijl tal van leuke bars en eetkramen zorgen voor een feestelijke ambiance.

B2B: een belangrijke troef van Tour Amical en ACCE

De organisatie van het ACCE verwelkomt u graag als partner of standhouder. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met [email protected]

Elk jaar voorzien wij een publiciteitsmagazine dat wordt verdeeld bij onze standhouders, partners en lokale bedrijven. U kan er ook voor kiezen om hierin een publiciteit te plaatsen. 
Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met [email protected] 

Gratis toegankelijk evenement en exclusieve parking voor classic en GT cars op het event-terrein

Het ACCE is een gratis toegankelijk evenement voor alle leeftijden.

Kom je met een Classic - of GT car, dan mag je gratis parkeren op het terrein van ons evenement. 

Een editie om 'U' tegen te zeggen!

Ben je een autoliefhebber in hart en ziel, een gegadigde-in-spé of een piepjonge geïnteresseerde-in-wording, of zoek je gewoon een leuke bestemming om met de familie enkele fijne uren door te brengen: allemaal van harte welkom in Kapellen, Parijseweg op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024!